• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Storingen verhelpen

Storingen verhelpen

Storingen elektriciteit verhelpen | 24 uur elektricien

Voor het verhelpen van storingen op het gebied van elektriciteit, kunt u terecht bij de elektriciens van LB Elektrotechniek. Is er sprake van spoed? Dan bieden wij 24/7 hulp bij storingen aan uw elektra. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze hulp rekenen. Is de stroom thuis uitgevallen of ligt uw bedrijf stil? Geen nood, we zijn al onderweg. Dankzij onze jarenlange ervaring, hoeft u niet langer te wachten dan nodig. En naast snel zijn we ook nog eens heel betaalbaar. Neem voor het opsporen en verhelpen van storingen dus gerust contact met ons op. Dan komen we zo snel mogelijk langs.

Staat uw bedrijf stil door een stroomstoring?

Zoekt u met spoed een elektricien voor het oplossen van een stroomstoring in uw bedrijf? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor het opsporen en verhelpen van stroomstoringen. Bij een stroomstoring komt uw bedrijf volledig stil te liggen. Er is geen internet en al uw machines zijn in één klap buiten werking, waardoor uw medewerkers niets kunnen doen en uw klanten moeten wachten. Hoe langer het duurt, hoe groter de schade. Bel ons dan direct, dan sporen we de stroomstoring op en verhelpen die zo snel mogelijk.

Elektricien Winterswijk

Met spoed stroomstoring verhelpen

Is bij u thuis de stroom uitgevallen? Dan heeft u in één klap geen internet meer en soms ook geen telefoon. Thuiswerken wordt dan lastig en het werk kan niet te lang blijven liggen. Ook de koelkast zit zonder stroom waardoor uw voorraden kunnen gaan bederven als dit te lang duurt. Blijf in het geval van een stroomstoring niet in het donker zitten, maar bel met spoed onze elektricien! Wij bieden 24/7 hulp bij storingen. Bel direct en we komen zo snel mogelijk langs, sporen de oorzaak van de stroomstoring op en verhelpen deze.

LB Elektrotechniek: 24/7 hulp bij storingen

Bent u getroffen door een stroomstoring en heeft u met spoed een elektricien nodig? Wij staan 24/7 klaar voor het verhelpen van storingen. Daarnaast kunt u ook rekenen op de onderstaande voordelen:

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Dag en nacht bereikbaar voor storingen
✔ Klanttevredenheid staat bij ons op één
✔ Snel en betaalbaar
✔ Vrijblijvend advies

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

24/7 hulp bij storingen. Bel direct.

Voor het met spoed verhelpen van storingen bij u thuis of op de zaak belt u 06-23777044, dan komen we u snel helpen. Wij bieden bij spoed 24/7 hulp bij storingen. Voor zaken die minder haast hebben gebruikt u ons contactformulier of stuurt u een mail naar info@lbelektrotechniek.nl.

elektriciteitskabels