• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Eibergen

Elektricien Eibergen

Elektricien in Eibergen: 10+ jaar ervaring

Bent u op zoek naar elektricien in Eibergen? Wie een stroomvoorziening wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het juiste adres bij LB Elektrotechniek. Ook bij kortsluiting helpen wij u uit de brand. Wij beschikken over goed opgeleide elektriciens met veel ervaring. Wanneer u problemen met elektra heeft lossen wij het voor u op. Dit doen wij voor een scherp tarief zonder dat dit ten koste gaat van op de kwaliteit van onze diensten. De services van onze elektricien zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie over ons dienstenaanbod in Eibergen? Neem dan gerust contact op.

Diensten elektricien Eibergen

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanpassen aanleggen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Eibergen? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Elektricien Eibergen

Stroomstoring? Bel direct.

Een kortsluiting of stroomstoring in Eibergen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij spoed staan onze elektriciens 24 uur per dag voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort de oorzaak van de storing vakkundig op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Waarom naar een elektricien?

Met elektriciteit gebeuren vaak ongelukken, laat dit daarom liever over aan een professionele elektricien. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en het aanleggen ervan, kunnen we u ook bijstaan met advies. Wij kunnen exact berekenen welke groepenkast u nodig heeft en welk type u nodig heeft als u uit wilt breiden. En ook bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het opstellen van een lichtplan. Wilt u uw zonnepanelen laten aansluiten? Een krachtstroomaansluiting aanleggen voor uw lasapparaat of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto? Onze elektricien regelt het voor u in Eibergen.

Dé elektricien in Eibergen

Zoekt u een elektricien in Eibergen? Dan kunnen wij u helpen. Thuis of op het bedrijf, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsverbinding waar u op kunt rekenen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Elektricien Eibergen

Elektricien nodig in Eibergen? Gratis offerte.

Als u in de buurt van Eibergen op zoek bent naar een elektricien, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor aanvullende informatie, vrijblijvend advies en spoed belt u naar 06-23777044. Is er geen sprake van spoed? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via het contactformulier. We reageren altijd zo snel mogelijk.

Reviews van klanten

Rated 5 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk