• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Eibergen

Elektricien Eibergen

Elektricien in Eibergen: 10+ jaar ervaring

Bent u op zoek naar elektricien in Eibergen? Wie een stroomvoorziening wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het juiste adres bij LB Elektrotechniek. Ook bij kortsluiting helpen wij u uit de brand. Wij beschikken over goed opgeleide elektriciens met veel ervaring. Wanneer u problemen met elektra heeft lossen wij het voor u op. Dit doen wij voor een scherp tarief zonder dat dit ten koste gaat van op de kwaliteit van onze diensten. De services van onze elektricien zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie over ons dienstenaanbod in Eibergen? Neem dan gerust contact op.

Diensten elektricien Eibergen

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanpassen aanleggen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Eibergen? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Elektricien Eibergen

Stroomstoring? Bel direct.

Een kortsluiting of stroomstoring in Eibergen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij spoed staan onze elektriciens 24 uur per dag voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort de oorzaak van de storing vakkundig op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Waarom naar een elektricien?

Met elektriciteit gebeuren vaak ongelukken, laat dit daarom liever over aan een professionele elektricien. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en het aanleggen ervan, kunnen we u ook bijstaan met advies. Wij kunnen exact berekenen welke groepenkast u nodig heeft en welk type u nodig heeft als u uit wilt breiden. En ook bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het opstellen van een lichtplan. Wilt u uw zonnepanelen laten aansluiten? Een krachtstroomaansluiting aanleggen voor uw lasapparaat of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto? Onze elektricien regelt het voor u in Eibergen.

Dé elektricien in Eibergen

Zoekt u een elektricien in Eibergen? Dan kunnen wij u helpen. Thuis of op het bedrijf, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsverbinding waar u op kunt rekenen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Elektricien Eibergen

Elektricien nodig in Eibergen? Gratis offerte.

Als u in de buurt van Eibergen op zoek bent naar een elektricien, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor aanvullende informatie, vrijblijvend advies en spoed belt u naar 06-23777044. Is er geen sprake van spoed? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via het contactformulier. We reageren altijd zo snel mogelijk.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader