• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Diensten

netwerk uitbreiden icon
Elektra
aanleggen of uitbreiden

Wilt u elektra laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Dan kan LB Elektrotechniek u helpen. Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt de beschikking heeft over lichtpunten en stopcontacten.

electrical panel icon
Groepenkast plaatsen
of vervangen

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Omdat de oude kapot is of niet meer voldoet? Dan kunt u niet zonder het advies en de vaardigheden van een elektricien.

krachtstroom icon
Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Huishoudens hebben een steeds grotere behoefte aan stroom en op het werk draaien zware machines niet op de standaard 230 volt uit onze stopcontacten.

internet icon
Verlichting aanleggen

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanpassen aanleggen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen. LB Elektrotechniek kan u helpen.

gereedschap icon
Algemeen onderhoud

Zoekt u een elektricien voor algemeen onderhoud bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud? Neem dan contact op met LB Elektrotechniek.

storing verhelpen icon
Storingen verhelpen

Voor het verhelpen van storingen op het gebied van elektriciteit, kunt u terecht bij de elektriciens van LB Elektrotechniek. Is er sprake van spoed? Dan bieden wij 24/7 hulp bij storingen aan uw elektra.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader