• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Diensten

netwerk uitbreiden icon
Elektra
aanleggen of uitbreiden

Wilt u elektra laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Dan kan LB Elektrotechniek u helpen. Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt de beschikking heeft over lichtpunten en stopcontacten.

electrical panel icon
Groepenkast plaatsen
of vervangen

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Omdat de oude kapot is of niet meer voldoet? Dan kunt u niet zonder het advies en de vaardigheden van een elektricien.

krachtstroom icon
Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Huishoudens hebben een steeds grotere behoefte aan stroom en op het werk draaien zware machines niet op de standaard 230 volt uit onze stopcontacten.

internet icon
Verlichting aanleggen

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanpassen aanleggen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen. LB Elektrotechniek kan u helpen.

gereedschap icon
Algemeen onderhoud

Zoekt u een elektricien voor algemeen onderhoud bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud? Neem dan contact op met LB Elektrotechniek.

storing verhelpen icon
Storingen verhelpen

Voor het verhelpen van storingen op het gebied van elektriciteit, kunt u terecht bij de elektriciens van LB Elektrotechniek. Is er sprake van spoed? Dan bieden wij 24/7 hulp bij storingen aan uw elektra.

Reviews van klanten

Rated 5 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk