• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen | Particulier en zakelijk

Wilt u krachtstroom laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Huishoudens hebben een steeds grotere behoefte aan stroom en op het werk draaien zware machines niet op de standaard 230 volt uit onze stopcontacten. Krachtstroom laten aanleggen door een ervaren elektricien is dan de oplossing. LB Elektrotechniek voorziet u snel en betaalbaar van een krachtstroomaansluiting die voldoet aan uw (toekomstige) verbruik. Wilt u meer weten over het aanleggen van krachtstroom? Neem dan vrijblijvend contact op.

Komt u nog uit met uw stroomaansluiting?

Uit een stopcontact komt standaard 230 volt. Dit was vroeger voldoende voor de meeste apparaten in huishoudens en bedrijven. Maar de tijden zijn veranderd, en we vragen steeds meer van ons stroomnet en onze aansluiting. Het aantal krachtstroom aansluitingen neemt dan ook snel toe. Aansluiten gebeurt door een elektricien met veel werkervaring, dit geldt ook voor de afnamepunten zoals een laadpaal voor de elektrische auto

Krachtstroom aanleggen particulier en zakelijk

Toenemende vraag particulier

Jarenlang had een huishouden genoeg aan de 230 volt die standaard uit onze stopcontacten komt. Krachtstroom aanleggen was alleen nodig bij een bedrijf aan huis of een lasapparaat voor de hobby. Maar tegenwoordig leggen we steeds vaker krachtstroomaansluitingen aan bij particulieren. De reden? Een explosief toegenomen vraag naar elektriciteit en zware apparaten.

Denk maar aan de elektrische kookplaten, kachels en airconditioning die we in steeds meer huishoudens aantreffen. Ook wanneer u een groot aantal zonnepanelen heeft of een oplaadpunt voor een elektrische auto wilt, heeft u krachtstroom nodig.

Inductie plaat op krachtstroom

Elektrisch koken met krachtstroom

Gaat u binnenkort over op (volledig) elektrisch koken met bijvoorbeeld een inductie kookplaat? Dan heeft u krachtstroom nodig. Krachtstroom is een type elektriciteitsaansluiten die meer vermogen levert dan een doorsnee elektriciteitsaansluiting. Zo werkt krachtstroom, in tegenstelling tot gewone stroom, vaak met een 3 fase-aansluiting. Hierbij worden vier draden gebruikt, waarvan drie draden spanningsdraden zijn en één draad de nulaansluiting is. U kunt een aparte 3 fase krachtstroom (laten) aanleggen voor een aparte kookgroep, indien die nog niet in uw woning aanwezig is. Als er al wel een 3 fase krachtstroom aanwezig is in uw woning, kunt u deze aansluiting herkennen aan een geheel aparte kracht-kookgroep. Met een overstap naar volledig elektrisch koken bereid u zich goed voor op een duurzame toekomst. Bent u er al klaar voor?

Benodigde vermogen bedrijven

Heeft u een bedrijf dat gebruik maakt van zware machines? Dan heeft u een krachtstroomaansluiting nodig. Maar ook als u veel zonnepanelen op het dak heeft of laadpalen voor elektrische auto’s op eigen terrein wilt, kunt u niet zonder. Samen met onze elektricien maakt u een inventarisatie van het toekomstige stroomverbruik. Dan zorgen wij voor de berekening van het benodigde vermogen en het aanleggen van afnamepunten voor krachtstroom.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

Krachtstroom aanleggen LB

Wij leggen snel krachtstroom voor u aan

Zoekt u in de omgeving van Winterswijk en Doetinchem een elektricien voor het aanleggen van krachtstroom? LB Elektrotechniek is dé specialist die u adviseert welke groepenkast geschikt is en uw krachtstroom aansluiting realiseert. Zo bent u klaar voor de toekomst! Daarnaast kunt u bij ons ook vertrouwen op de volgende pluspunten:

  • Vrijblijvend advies
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Snel en betaalbaar

Meer weten over krachtstroom? Bel vrijblijvend.

Wilt u een aansluiting voor krachtstroom laten aanleggen? Wij helpen u aan de juiste groepenkast en zorgen ervoor dat u snel bent aangesloten. Voor vrijblijvend advies of een offerte belt u naar 06-23777044 of gebruikt u ons contactformulier. Mailen kan ook via info@lbelektrotechniek.nl. We zorgen voor een snelle reactie.

Krachtstroom aanleggen