• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen | Particulier en zakelijk

Wilt u krachtstroom laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Huishoudens hebben een steeds grotere behoefte aan stroom en op het werk draaien zware machines niet op de standaard 230 volt uit onze stopcontacten. Krachtstroom laten aanleggen door een ervaren elektricien is dan de oplossing. LB Elektrotechniek voorziet u snel en betaalbaar van een krachtstroomaansluiting die voldoet aan uw (toekomstige) verbruik. Wilt u meer weten over het aanleggen van krachtstroom? Neem dan vrijblijvend contact op.

Komt u nog uit met uw stroomaansluiting?

Uit een stopcontact komt standaard 230 volt. Dit was vroeger voldoende voor de meeste apparaten in huishoudens en bedrijven. Maar de tijden zijn veranderd, en we vragen steeds meer van ons stroomnet en onze aansluiting. Het aantal krachtstroom aansluitingen neemt dan ook snel toe. Aansluiten gebeurt door een elektricien met veel werkervaring, dit geldt ook voor de afnamepunten zoals een laadpaal voor de elektrische auto

Krachtstroom aanleggen particulier en zakelijk

Toenemende vraag particulier

Jarenlang had een huishouden genoeg aan de 230 volt die standaard uit onze stopcontacten komt. Krachtstroom aanleggen was alleen nodig bij een bedrijf aan huis of een lasapparaat voor de hobby. Maar tegenwoordig leggen we steeds vaker krachtstroomaansluitingen aan bij particulieren. De reden? Een explosief toegenomen vraag naar elektriciteit en zware apparaten.

Denk maar aan de elektrische kookplaten, kachels en airconditioning die we in steeds meer huishoudens aantreffen. Ook wanneer u een groot aantal zonnepanelen heeft of een oplaadpunt voor een elektrische auto wilt, heeft u krachtstroom nodig.

Inductie plaat op krachtstroom

Elektrisch koken met krachtstroom

Gaat u binnenkort over op (volledig) elektrisch koken met bijvoorbeeld een inductie kookplaat? Dan heeft u krachtstroom nodig. Krachtstroom is een type elektriciteitsaansluiten die meer vermogen levert dan een doorsnee elektriciteitsaansluiting. Zo werkt krachtstroom, in tegenstelling tot gewone stroom, vaak met een 3 fase-aansluiting. Hierbij worden vier draden gebruikt, waarvan drie draden spanningsdraden zijn en één draad de nulaansluiting is. U kunt een aparte 3 fase krachtstroom (laten) aanleggen voor een aparte kookgroep, indien die nog niet in uw woning aanwezig is. Als er al wel een 3 fase krachtstroom aanwezig is in uw woning, kunt u deze aansluiting herkennen aan een geheel aparte kracht-kookgroep. Met een overstap naar volledig elektrisch koken bereid u zich goed voor op een duurzame toekomst. Bent u er al klaar voor?

Benodigde vermogen bedrijven

Heeft u een bedrijf dat gebruik maakt van zware machines? Dan heeft u een krachtstroomaansluiting nodig. Maar ook als u veel zonnepanelen op het dak heeft of laadpalen voor elektrische auto’s op eigen terrein wilt, kunt u niet zonder. Samen met onze elektricien maakt u een inventarisatie van het toekomstige stroomverbruik. Dan zorgen wij voor de berekening van het benodigde vermogen en het aanleggen van afnamepunten voor krachtstroom.

Krachtstroom aanleggen LB

Wij leggen snel krachtstroom voor u aan

Zoekt u in de omgeving van Winterswijk en Doetinchem een elektricien voor het aanleggen van krachtstroom? LB Elektrotechniek is dé specialist die u adviseert welke groepenkast geschikt is en uw krachtstroom aansluiting realiseert. Zo bent u klaar voor de toekomst! Daarnaast kunt u bij ons ook vertrouwen op de volgende pluspunten:

  • Vrijblijvend advies
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Snel en betaalbaar

Meer weten over krachtstroom? Bel vrijblijvend.

Wilt u een aansluiting voor krachtstroom laten aanleggen? Wij helpen u aan de juiste groepenkast en zorgen ervoor dat u snel bent aangesloten. Voor vrijblijvend advies of een offerte belt u naar 06-23777044 of gebruikt u ons contactformulier. Mailen kan ook via info@lbelektrotechniek.nl. We zorgen voor een snelle reactie.

Krachtstroom aanleggen