• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Zelhem

Elektricien Zelhem

Elektricien in Zelhem: 24/7 bereikbaar

Bent u op zoek naar elektricien in Zelhem? LB Elektrotechniek helpt u graag bij het aanleggen, onderhouden of uitbreiden van uw elektriciteit. Ook bij kortsluiting staan wij voor u klaar. Onze elektriciens zijn uitstekend opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan hebben wij het zo opgelost. We werken altijd snel, veilig en netjes en rekenen een scherp tarief. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Voor meer informatie over de diensten van onze elektricien in Zelhem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Onze services in Zelhem

Elektricien nodig voor het onderhouden, aanpassen aanleggen van elektriciteit in Zelhem? Wat doen wij onder andere:

Elektricien Zelhem

Storing? Bel direct.

Is thuis of op de zaak de stroom uitgevallen en komt u er zelf niet uit? Dan is er vaak haast geboden. Dankzij onze storingsservice hoeft u niet lang op een elektricien te wachten, wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij gaan direct aan de slag met het opsporen van de achterliggende oorzaak van de elektriciteitsstoring om dit voor u op te lossen.

De vaardigheden van een vakman

Met elektriciteit gebeuren regelmatig ongelukken, laat dit liever over aan een ervaren elektricien. Wij kunnen u vertellen over de mogelijkheden en ook de uitvoering voor u regelen. Onze medewerkers berekenen vakkundig het vermogen van uw groepenkast voor nu en toekomstig gebruik. En we kunnen u ook helpen bij het bepalen waar de stopcontacten moeten komen en bij het uitdenken van een lichtplan. Of kunnen wij uw zonnepanelen voor u aansluiten? Een krachtstroomaansluiting voor elektrisch verwarming of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. Onze elektricien helpt u graag in Zelhem.

LB Elektrotechniek heeft ruim 10 jaar ervaring

Wie een vakkundige elektricien nodig heeft in Zelhem kan rekenen op de service van LB Elektrotechniek. Thuis of op de zaak, ons bedrijf zorgt voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening waar u op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen bij storingen. Dan maakt u ook gebruik van de volgende voordelen.

  • Vrijblijvend advies
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Elektricien Zelhem

Elektricien nodig Zelhem? Bel vrijblijvend.

Heeft u een elektricien nodig in Zelhem. Voor alles op het gebied van elektra neemt u contact op. Hiervoor belt of stuurt u een mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier. We reageren altijd snel.