• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Groepenkast

Groepenkast plaatsen, vervangen of vernieuwen

Elektricien voor plaatsen groepenkast

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Omdat de oude kapot is of niet meer voldoet? Dan kunt u niet zonder het advies en de vaardigheden van een elektricien. LB Elektrotechniek beschikt over ervaren elektriciens die een nieuwe groepenkast bij u kunnen plaatsen. Ook voor het vervangen van een groepenkast kunt u bij ons terecht. We zijn bovendien snel en betaalbaar. Bij ons staat klanttevredenheid met stip op 1. Wilt u meer informatie? Voor advies of een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Nieuwe groepenkast nodig

Is uw groepenkast defect of vertoont deze kuren? Is het vermogen niet meer toereikend met alle extra elektrische apparaten die er in de loop der jaren in uw woning bij zijn gekomen? Of wilt u misschien zonnepanelen aanschaffen? Dan is het nodig om een nieuwe groepenkast te laten aanleggen. Dit is niet iets wat u zelf kunt doen. Daar heeft u een elektricien met ervaring voor nodig.

Groepenkast aanleggen LB

Welke groepenkast heeft u nodig?

Wilt u een nieuwe groepenkast laten aanleggen? Dan is het belangrijk dat u er een aanschaft met het juiste vermogen voor nu. Maar ook dat u rekening houdt met toekomstige uitbreidingen. Ons stroomverbruik is de afgelopen jaren explosief gestegen, en dat wordt alleen maar meer nu we allemaal van het gas af moeten. Extra stroomverbruik dat u nu nog niet heeft, is zeer reëel in de toekomst. Zoals een elektrische auto, zonnepanelen, elektrisch koken en verwarmen en natuurlijk thuiswerken en airconditioning.

Vaak is het verstandig om direct een krachtstroom aansluiting te laten aanleggen. Onze elektricien kan u adviseren welke groepenkast u nodig heeft, en deze natuurlijk ook voor u installeren. Zo kunt u er weer tientallen jaren tegenaan.

Groepenkast laten plaatsen door elektricien

Het plaatsen of aanpassen van een groepenkast is een specialistisch karwei. Om brand en ongelukken met elektriciteit te voorkomen mag een nieuwe groepenkast alleen door een elektricien worden geplaatst en aangepast. Bij LB Elektrotechniek werken alleen maar elektriciens met veel werkervaring. Wij leggen groepenkasten aan in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Groepenkast laten plaatsen door LB Elekrotechniek

Dé elektricien waar u op kunt rekenen

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies

Elektricien nodig? Bel vrijblijvend.

Heeft u een elektricien nodig voor het aansluiten van een groepenkast? Neem dan vrijblijvend contact op. We staan u bij met advies en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Bel ons op 06-23777044 of gebruik ons contactformulier. E-mailen kan ook via info@lbelektrotechniek.nl. Dan nemen we snel contact op.

Nieuwe groepenkast laten plaatsen