• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Ruurlo

Elektricien Ruurlo

Elektricien in Ruurlo: gratis offerte

Heeft u in Ruurlo een elektricien nodig? Wie elektriciteit wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het goede adres bij LB Elektrotechniek. Maar ook bij stroomstoringen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over goed opgeleide elektriciens met veel ervaring. Wanneer u problemen met elektra heeft hebben wij het zo opgelost. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn ook nog eens betaalbaar. Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heeft u onze elektricien nodig in Ruurlo? Bel ons gerust voor een gratis offerte of advies.

Onze diensten op een rijtje

Heeft u een elektricien nodig voor het aanpassen, aanleggen en onderhouden van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Ruurlo? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Elektricien Ruurlo

Storing? Bel gerust.

Stroom uitgevallen in Ruurlo? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij een stroomstoring of kortsluiting staat onze elektricien 24 uur per dag voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de storing snel voor u op en zorgt dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een vakspecialist

Met elektriciteit gebeuren vaak ongelukken, laat dit daarom bij voorkeur over aan een deskundige elektricien. Wij kunnen u vertellen over de mogelijkheden en ook de uitvoering voor u regelen. Zoals het bepalen van het vermogen van uw groepenkast voor nu en in de toekomst. Maar we kunnen u ook helpen bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het uitdenken van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor: het aansluiten van uw zonnepanelen of een krachtstroom aansluiting voor uw lasapparaat of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien helpt u graag in Ruurlo.

Dé elektricien voor Ruurlo

Zoekt u een elektricien in Ruurlo? Dan kunnen wij u helpen. Bij u thuis of op het bedrijf, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteit waar u op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen in het geval van een storing. Dan maakt u ook gebruik van de volgende pluspunten.

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

Elektricien Ruurlo

Elektricien gezocht? Bel gerust.

Wanneer u in Ruurlo op zoek bent naar een elektricien, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Hiervoor belt of mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact op.