• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Ruurlo

Elektricien Ruurlo

Elektricien in Ruurlo: gratis offerte

Heeft u in Ruurlo een elektricien nodig? Wie elektriciteit wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het goede adres bij LB Elektrotechniek. Maar ook bij stroomstoringen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over goed opgeleide elektriciens met veel ervaring. Wanneer u problemen met elektra heeft hebben wij het zo opgelost. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn ook nog eens betaalbaar. Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heeft u onze elektricien nodig in Ruurlo? Bel ons gerust voor een gratis offerte of advies.

Onze diensten op een rijtje

Heeft u een elektricien nodig voor het aanpassen, aanleggen en onderhouden van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Ruurlo? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Elektricien Ruurlo

Storing? Bel gerust.

Stroom uitgevallen in Ruurlo? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij een stroomstoring of kortsluiting staat onze elektricien 24 uur per dag voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de storing snel voor u op en zorgt dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een vakspecialist

Met elektriciteit gebeuren vaak ongelukken, laat dit daarom bij voorkeur over aan een deskundige elektricien. Wij kunnen u vertellen over de mogelijkheden en ook de uitvoering voor u regelen. Zoals het bepalen van het vermogen van uw groepenkast voor nu en in de toekomst. Maar we kunnen u ook helpen bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het uitdenken van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor: het aansluiten van uw zonnepanelen of een krachtstroom aansluiting voor uw lasapparaat of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien helpt u graag in Ruurlo.

Dé elektricien voor Ruurlo

Zoekt u een elektricien in Ruurlo? Dan kunnen wij u helpen. Bij u thuis of op het bedrijf, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteit waar u op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen in het geval van een storing. Dan maakt u ook gebruik van de volgende pluspunten.

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Reviews van klanten

Rated 5 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Elektricien Ruurlo

Elektricien gezocht? Bel gerust.

Wanneer u in Ruurlo op zoek bent naar een elektricien, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Hiervoor belt of mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact op.