• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Doetinchem

Elektricien Doetinchem

Elektricien in Doetinchem: snel en betaalbaar

Bent u in Doetinchem op zoek naar een elektricien? LB Elektrotechniek is u graag van dienst bij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van uw elektrica. Storing? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij beschikken over goed opgeleide elektriciens met veel ervaring. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn bovendien betaalbaar. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Voor meer informatie over de diensten van onze elektricien in Doetinchem neemt u contact met ons op.

Wat onze elektricien voor u kan doen

Elektricien nodig voor het aanpassen, aanleggen en onderhouden van elektrica in Doetinchem? Wij kunnen het volgende voor u doen:

Elektricien Doetinchem

24/7 paraat voor stroom storingen

Zit u zonder elektriciteit omdat de stroom is uitgevallen bij thuis of in uw bedrijf in Doetinchem? Bij spoed staat onze elektricien 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de storing snel voor u op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Laat elektriciteit over aan de vakspecialist

Er gebeuren regelmatig ongelukken met elektriciteit, laat dit daarom liever over aan een zeer ervaren elektricien. Behalve het onderhoud aan uw elektronica en het aanleggen ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Zoals het berekenen van het vermogen van uw groepenkast voor nu en in de toekomst. Verder kunnen we u ook helpen met het opstellen van een lichtplan of bij het bepalen van de positie van de stopcontacten. Maar ook bij het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor de zwaardere keukenapparatuur. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van uw zonnepanelen of een laadpaal voor uw elektrische auto. Onze elektricien is u graag van dienst in Doetinchem.

Voordelen van onze elektricien

Wie snel een elektricien nodig heeft in Doetinchem kan rekenen op de service van LB Elektrotechniek. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige stroomvoorziening bij u thuis en in uw bedrijf. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen bij storingen. Ook kunt u bij ons altijd vertrouwen op de volgende pluspunten.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring

Elektricien Doetinchem

Hulp van elektricien? Bel gerust.

Wij zijn dé elektricien in Doetinchem. Voor alles op het gebied van elektra neemt u contact op. Hiervoor belt of stuurt u een e-mail u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of vul het contactformulier in. We reageren altijd snel.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk