• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Winterswijk

Elektricien Winterswijk

Snelle en betaalbare elektricien Winterswijk

Heeft u een elektricien nodig in Winterswijk? Voor het laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden van uw elektriciteit? Dan gaat u natuurlijk naar LB Elektrotechniek. Wij beschikken over uitstekende elektriciens met jarenlange ervaring. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. Verder zijn we natuurlijk uiterst ervaren en werken altijd snel, veilig en netjes. Ook voor storingen staan wij voor u klaar. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer weten over ons dienstenaanbod in Winterswijk? Neem dan gerust contact op.

Diensten elektricien

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en aanpassen van elektrische installaties. Onze elektricien kan u in Winterswijk onder andere helpen met de volgende diensten:

24/7 beschikbaar voor storingen

Heeft u in Winterswijk last van kortsluiting of een stroomstoring? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij spoed staan onze elektriciens 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen. We sporen de oorzaak van de storing op en zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een elektricien

Elektriciteit is gevaarlijk, het aanleggen daarvan kunt u beter overlaten aan de ervaren elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektriciteit en het aanleggen ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Wij weten exact wat uw groepenkast aankan en welke u nodig heeft wanneer u wilt uitbreiden. Ook kunnen we u helpen met een lichtplan, bij het bepalen waar stopcontacten moeten komen. Maar ook voor het aansluiten van uw zonnepanelen en het maken van een krachtstroomaansluiting voor bijvoorbeeld een laadpaal voor uw elektrische auto.

LB Elektrotechniek: dé elektricien in Winterswijk

Zoekt u een elektricien in Winterswijk? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige elektriciteitsverbinding in huis en op de zaak. Ook bij storingen helpen wij u uit de brand. Hiervoor zijn we 24/7 beschikbaar. Verder kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

elektricien Winterswijk

Bel vrijblijvend elektricien Winterswijk

Wij zijn dé elektricien in de buurt van Winterswijk. Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Voor vrijblijvend advies, een offerte en bij spoed belt u ons op 06-23777044. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of ons contactformulier. We reageren altijd snel.