• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Algemeen onderhoud

Algemeen onderhoud

Algemeen onderhoud door ervaren elektricien

Zoekt u een elektricien voor algemeen onderhoud bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud? Neem dan contact op met LB Elektrotechniek. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring met deskundige elektriciens. Zo bent u verzekerd van een goede werking en veilige werking van uw elektra. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We werken snel, netjes en zijn ook nog eens betaalbaar! Is uw elektra toe aan algemeen onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en/of een afspraak.

Achterstallig onderhoud particulieren en bedrijven

Heeft u een woning of bedrijf? Dan is het aan te raden om geregeld algemeen onderhoud aan uw elektra en/of elektronische installaties te laten uitvoeren. Achterstallig onderhoud aan uw meterkast, elektra of elektronische installaties kan namelijk onveilige situaties opleveren. Om storingen, brand en andere gevaarlijke situaties te voorkomen is het daarom verstandig een elektricien in te schakelen voor algemeen onderhoud. Behalve gevaarlijke situaties voorkomt u zo ook ad-hocproblemen bij storingen die voorkomen hadden kunnen worden. Zoals een koelkast zonder stroom zijn of geen internet waardoor thuiswerken onmogelijk wordt. Maar ook een volledig bedrijf dat stil komt te liggen. Voorkomen is beter dan genezen.

Algemeen onderhoud elektrotechniek

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Woningrenovatie en nieuwbouw

Laat u uw woning grondig renoveren? Dan mag algemeen onderhoud van uw elektra niet ontbreken. Verouderde elektra kan kuren vertonen of brandgevaarlijk zijn. Wij adviseren dan ook om bij een woningrenovatie altijd de elektra mee te nemen. Dan krijgt daadwerkelijk de hele woning een update en bent u in één keer uit de rommel. Bij algemeen onderhoud zorgen wij ervoor dat uw elektra vernieuwd wordt, en dat uw meterkast goed word nagekeken.

De elektronische installatie van een nieuwe groepenkast zorgt ervoor dat deze weer voldoet aan alle moderne eisen met genoeg vermogen voor toekomstige uitbreidingen zoals een krachtstroomaansluiting voor een elektrische auto. Maar ook het verhogen of verlagen van stopcontacten en het maken een extra lichtpunt behoort tot de mogelijkheden. Voor al deze werkzaamheden, kunt u behalve bij woningrenovatie natuurlijk ook bij nieuwbouw bij ons terecht.

Elektricien nodig? LB Elektrotechniek.

Heeft u een elektricien nodig voor algemeen onderhoud aan uw elektra? Bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dit zijn de voordelen:

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Klanttevredenheid staat bij ons op één
✔ Snel en betaalbaar
✔ Dag en nacht bereikbaar voor storingen
✔ Vrijblijvend advies

Bel onze elektricien voor vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over algemeen onderhoud of een afspraak maken met onze elektricien? Bel of mail ons vrijblijvend via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl. Of vul het contactformulier op deze website in, dan nemen we snel contact met u op.

Algemeen onderhoud door LB Elektrotechniek