• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Algemeen onderhoud

Algemeen onderhoud

Algemeen onderhoud door ervaren elektricien

Zoekt u een elektricien voor algemeen onderhoud bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud? Neem dan contact op met LB Elektrotechniek. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring met deskundige elektriciens. Zo bent u verzekerd van een goede werking en veilige werking van uw elektra. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We werken snel, netjes en zijn ook nog eens betaalbaar! Is uw elektra toe aan algemeen onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en/of een afspraak.

Achterstallig onderhoud particulieren en bedrijven

Heeft u een woning of bedrijf? Dan is het aan te raden om geregeld algemeen onderhoud aan uw elektra en/of elektronische installaties te laten uitvoeren. Achterstallig onderhoud aan uw meterkast, elektra of elektronische installaties kan namelijk onveilige situaties opleveren. Om storingen, brand en andere gevaarlijke situaties te voorkomen is het daarom verstandig een elektricien in te schakelen voor algemeen onderhoud. Behalve gevaarlijke situaties voorkomt u zo ook ad-hocproblemen bij storingen die voorkomen hadden kunnen worden. Zoals een koelkast zonder stroom zijn of geen internet waardoor thuiswerken onmogelijk wordt. Maar ook een volledig bedrijf dat stil komt te liggen. Voorkomen is beter dan genezen.

Algemeen onderhoud elektrotechniek

Woningrenovatie en nieuwbouw

Laat u uw woning grondig renoveren? Dan mag algemeen onderhoud van uw elektra niet ontbreken. Verouderde elektra kan kuren vertonen of brandgevaarlijk zijn. Wij adviseren dan ook om bij een woningrenovatie altijd de elektra mee te nemen. Dan krijgt daadwerkelijk de hele woning een update en bent u in één keer uit de rommel. Bij algemeen onderhoud zorgen wij ervoor dat uw elektra vernieuwd wordt, en dat uw meterkast goed word nagekeken.

De elektronische installatie van een nieuwe groepenkast zorgt ervoor dat deze weer voldoet aan alle moderne eisen met genoeg vermogen voor toekomstige uitbreidingen zoals een krachtstroomaansluiting voor een elektrische auto. Maar ook het verhogen of verlagen van stopcontacten en het maken een extra lichtpunt behoort tot de mogelijkheden. Voor al deze werkzaamheden, kunt u behalve bij woningrenovatie natuurlijk ook bij nieuwbouw bij ons terecht.

Elektricien nodig? LB Elektrotechniek.

Heeft u een elektricien nodig voor algemeen onderhoud aan uw elektra? Bij een woningrenovatie, nieuwbouw, elektronische installatie of achterstallig onderhoud neemt u vrijblijvend contact met ons op. Dit zijn de voordelen:

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Klanttevredenheid staat bij ons op één
✔ Snel en betaalbaar
✔ Dag en nacht bereikbaar voor storingen
✔ Vrijblijvend advies

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

Bel onze elektricien voor vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over algemeen onderhoud of een afspraak maken met onze elektricien? Bel of mail ons vrijblijvend via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl. Of vul het contactformulier op deze website in, dan nemen we snel contact met u op.

Algemeen onderhoud door LB Elektrotechniek