• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Groenlo

Elektricien Groenlo

Snelle en betaalbare elektricien Groenlo

Zoekt u een elektricien in Groenlo? Wie elektriciteit wilt laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het goede adres bij LB Elektrotechniek. Storing? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze elektriciens zijn uitstekend opgeleid en ervaren. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan lossen wij die op. Dit doen wij voor een scherp tarief zonder in te leveren op de kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Heeft u de hulp van een elektricien nodig in Groenlo? Bel ons vrijblijvend voor advies of een offerte.

Diensten elektricien

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanleggen en aanpassen van elektra in Groenlo? Bekijk hieronder het overzicht van onze services.

Elektricien Groenlo

24/7 paraat bij stroom storingen

Zit u in het donker omdat de stroom is uitgevallen bij u thuis of in uw bedrijf in Groenlo? Bij spoed staan onze elektriciens 24/7 voor u klaar om dit euvel te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de storing op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een elektricien

Elektriciteit kan gevaarlijk zijn, laat het daarom over aan de deskundige elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en de aanleg ervan, kunnen we u ook bijstaan met advies. Onze medewerkers berekenen vakkundig de capaciteit van uw groepenkast voor nu en toekomstig gebruik. Maar ook bij het bepalen van de meest geschikte plaats van de stopcontacten en bij het opstellen van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van uw zonnepanelen. En voor het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor de zwaardere keukenapparatuur of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien regelt het voor u in Groenlo.

LB Elektrotechniek: 10+ jaar ervaring

Wie een elektricien nodig heeft in Groenlo kan vertrouwen op de service van LB Elektrotechniek. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige stroomvoorziening in huis en/of op de zaak. En ook bij een stroomstoring staan we voor u klaar. Hiervoor zijn we 24/7 beschikbaar. Dan profiteert u bij ons ook van de onderstaande voordelen.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één

Elektricien Groenlo

Hulp van elektricien? Bel ons.

Als u in de omgeving van Groenlo een elektricien nodig heeft, gaat u natuurlijk naar LB Elektrotechniek. Voor vrijblijvend advies, een offerte en bij spoed bereikt u ons op het volgende telefoonnummer 06-23777044. Gaat het niet om een stroomstoring? Dan kunt u ons ook bereiken via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk