• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Groenlo

Elektricien Groenlo

Snelle en betaalbare elektricien Groenlo

Zoekt u een elektricien in Groenlo? Wie elektriciteit wilt laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden is aan het goede adres bij LB Elektrotechniek. Storing? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze elektriciens zijn uitstekend opgeleid en ervaren. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan lossen wij die op. Dit doen wij voor een scherp tarief zonder in te leveren op de kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Heeft u de hulp van een elektricien nodig in Groenlo? Bel ons vrijblijvend voor advies of een offerte.

Diensten elektricien

Hulp van een elektricien nodig voor het onderhouden, aanleggen en aanpassen van elektra in Groenlo? Bekijk hieronder het overzicht van onze services.

Elektricien Groenlo

24/7 paraat bij stroom storingen

Zit u in het donker omdat de stroom is uitgevallen bij u thuis of in uw bedrijf in Groenlo? Bij spoed staan onze elektriciens 24/7 voor u klaar om dit euvel te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de storing op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een elektricien

Elektriciteit kan gevaarlijk zijn, laat het daarom over aan de deskundige elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en de aanleg ervan, kunnen we u ook bijstaan met advies. Onze medewerkers berekenen vakkundig de capaciteit van uw groepenkast voor nu en toekomstig gebruik. Maar ook bij het bepalen van de meest geschikte plaats van de stopcontacten en bij het opstellen van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van uw zonnepanelen. En voor het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor de zwaardere keukenapparatuur of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien regelt het voor u in Groenlo.

LB Elektrotechniek: 10+ jaar ervaring

Wie een elektricien nodig heeft in Groenlo kan vertrouwen op de service van LB Elektrotechniek. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige stroomvoorziening in huis en/of op de zaak. En ook bij een stroomstoring staan we voor u klaar. Hiervoor zijn we 24/7 beschikbaar. Dan profiteert u bij ons ook van de onderstaande voordelen.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één

Elektricien Groenlo

Hulp van elektricien? Bel ons.

Als u in de omgeving van Groenlo een elektricien nodig heeft, gaat u natuurlijk naar LB Elektrotechniek. Voor vrijblijvend advies, een offerte en bij spoed bereikt u ons op het volgende telefoonnummer 06-23777044. Gaat het niet om een stroomstoring? Dan kunt u ons ook bereiken via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. Dan nemen we snel contact op.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader