• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Lichtenvoorde

Elektricien Lichtenvoorde

Snelle en betaalbare elektricien Lichtenvoorde

Heeft u een elektricien nodig in Lichtenvoorde? Wie een stroomvoorziening wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden kan terecht bij LB Elektrotechniek. Ook bij kortsluiting helpen wij u uit de brand. Onze elektriciens zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft, hebben wij het zo snel voor u opgelost. Wij werken keurig volgens de regels en zijn ook nog eens betaalbaar. De services van onze elektricien zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor meer informatie over de diensten van onze elektricien in Lichtenvoorde neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Services van onze elektricien

Bij ons kunt u terecht voor het aanpassen, aanleggen en onderhouden van elektra in Lichtenvoorde, waaronder:

Elektricien Lichtenvoorde

24/7 bereikbaar voor stroomstoringen

Heeft u in Lichtenvoorde last van kortsluiting of een stroomstoring? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Dankzij onze storingsservice hoeft u niet lang op een elektricien te wachten, want we staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij gaan direct aan de slag met het opsporen van de reden van de elektriciteitsstoring om dit zo snel mogelijk voor u te verhelpen.

Laat elektriciteit over aan de vakspecialist

Er gebeuren geregeld ongelukken met elektriciteit, laat dit liever over aan een ervaren elektricien. Wij kunnen u uitleg geven over mogelijke oplossingen en ook de realisatie voor onze rekening nemen. Zo kunnen we exact berekenen welke groepenkast u nodig heeft en welk exemplaar u nodig heeft wanneer u wilt uitbreiden. En ook bij het bepalen van de meest geschikte plek van de stopcontacten en bij het uitdenken van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van een krachtstroomaansluiting voor elektrisch verwarming of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien is u graag van dienst in Lichtenvoorde.

LB Elektrotechniek heeft ruim 10 jaar ervaring

Wie snel een elektricien nodig heeft in Lichtenvoorde kan vertrouwen op de diensten van LB Elektrotechniek. Wij zorgen voor betrouwbare en veilige elektriciteit in huis en/of op de zaak. Ook zijn we 24/7 beschikbaar om u uit de brand te helpen bij storingen. Maar er zijn nog meer voordelen om contact op te nemen. U vindt ze hieronder netjes opgesomd.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Snel en betaalbaar

Elektricien Lichtenvoorde

Hulp van elektricien? Gratis offerte.

Wij zijn dé elektricien in Lichtenvoorde. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact op. Voor vrijblijvend advies, meer informatie en spoed belt u het volgende telefoonnummer 06-23777044. Heeft u minder haast? Dan kunt u ook contact opnemen via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk