• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektra aanleggen of uitbreiden

Elektra aanleggen of uitbreiden

Elektriciteit laten aanleggen of uitbreiden

Wilt u elektriciteit laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Dan kan LB Elektrotechniek u helpen. Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt de beschikking heeft over lichtpunten en stopcontacten. Zowel binnen, buiten als in de tuin. Dit doen wij niet alleen in nieuwbouw, maar ook in bestaande bouw. Met ruim 10 jaar ervaring, kunt u het aanleggen van elektriciteit met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard vrijblijvend!

Elektra laten aanleggen

Elektriciteit is niet alleen handig, maar ook onmisbaar. Bijna alles werkt op elektriciteit. Dat wilt u dus goed geregeld hebben. Een bedrijfszeker en storingsvrij elektra netwerk in huis of op kantoor is dan ook een must. Wij beschikken over ervaren elektriciens die dit voor u kunnen aanleggen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u ook van goed advies voorzien. Zo beschikt u straks over een goed netwerk voor nu én voor de toekomst!

Elektricien Winterswijk

Elektriciteit uitbreiden

Ook voor het uitbreiden van uw elektrische installatie thuis of op kantoor kunt u bij ons terecht. Omdat we vandaag de dag veel meer stroom gebruiken dan in de tijd dat de meeste huizen werden gebouwd. Want tegenwoordig gebruiken we veel meer – en veel zwaardere – elektrische apparaten dan vroeger. Bij oudere huizen is het daarom vaak nodig om het elektra uit te breiden om weer helemaal up-to-date te zijn.

Maar ook wanneer u graag uw schuur, garage of aanbouw van elektra wilt voorzien, extra stopcontacten wilt plaatsen of een aansluiting wilt voor de laadpaal van uw elektrische auto. In al deze gevallen en meer is het uitbreiden van uw elektrische installatie door een elektricien de oplossing.

LB Elektrotechniek: dé elektricien in de buurt

Voor het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk gaat u natuurlijk naar de elektriciens van LB Elektrotechniek. Wij zorgen ervoor dat u een veilig en betrouwbaar elektriciteitsnetwerk beschikt, met stroom en verlichting waar u het nodig heeft. Bovendien kunt u bij ons ook rekenen op:

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Dag en nacht bereikbaar voor storingen
✔ Klanttevredenheid staat bij ons op één
✔ Snel en betaalbaar
✔ Vrijblijvend advies

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

Bel voor het aanleggen van elektra

Zoekt u een elektricien? Voor het aanleggen van een elektra? Dan kunnen wij u helpen. Bel of mail ons op 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend voor advies of een offerte. Of gebruik ons contactformulier, dan nemen we snel contact met u op.

elektriciteitskabels