• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektra aanleggen of uitbreiden

Elektra aanleggen of uitbreiden

Elektriciteit laten aanleggen of uitbreiden

Wilt u elektriciteit laten aanleggen? Bij u thuis of op de zaak? Dan kan LB Elektrotechniek u helpen. Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt de beschikking heeft over lichtpunten en stopcontacten. Zowel binnen, buiten als in de tuin. Dit doen wij niet alleen in nieuwbouw, maar ook in bestaande bouw. Met ruim 10 jaar ervaring, kunt u het aanleggen van elektriciteit met een gerust hart aan ons overlaten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard vrijblijvend!

Elektra laten aanleggen

Elektriciteit is niet alleen handig, maar ook onmisbaar. Bijna alles werkt op elektriciteit. Dat wilt u dus goed geregeld hebben. Een bedrijfszeker en storingsvrij elektra netwerk in huis of op kantoor is dan ook een must. Wij beschikken over ervaren elektriciens die dit voor u kunnen aanleggen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u ook van goed advies voorzien. Zo beschikt u straks over een goed netwerk voor nu én voor de toekomst!

Elektricien Winterswijk

Elektriciteit uitbreiden

Ook voor het uitbreiden van uw elektrische installatie thuis of op kantoor kunt u bij ons terecht. Omdat we vandaag de dag veel meer stroom gebruiken dan in de tijd dat de meeste huizen werden gebouwd. Want tegenwoordig gebruiken we veel meer – en veel zwaardere – elektrische apparaten dan vroeger. Bij oudere huizen is het daarom vaak nodig om het elektra uit te breiden om weer helemaal up-to-date te zijn.

Maar ook wanneer u graag uw schuur, garage of aanbouw van elektra wilt voorzien, extra stopcontacten wilt plaatsen of een aansluiting wilt voor de laadpaal van uw elektrische auto. In al deze gevallen en meer is het uitbreiden van uw elektrische installatie door een elektricien de oplossing.

LB Elektrotechniek: dé elektricien in de buurt

Voor het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk gaat u natuurlijk naar de elektriciens van LB Elektrotechniek. Wij zorgen ervoor dat u een veilig en betrouwbaar elektriciteitsnetwerk beschikt, met stroom en verlichting waar u het nodig heeft. Bovendien kunt u bij ons ook rekenen op:

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Dag en nacht bereikbaar voor storingen
✔ Klanttevredenheid staat bij ons op één
✔ Snel en betaalbaar
✔ Vrijblijvend advies

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Bel voor het aanleggen van elektra

Zoekt u een elektricien? Voor het aanleggen van een elektra? Dan kunnen wij u helpen. Bel of mail ons op 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend voor advies of een offerte. Of gebruik ons contactformulier, dan nemen we snel contact met u op.

elektriciteitskabels