• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Haaksbergen

Elektricien Haaksbergen

Snelle en betaalbare elektricien Haaksbergen

Bent u op zoek naar elektricien in Haaksbergen? LB Elektrotechniek is u graag van dienst bij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van uw stroomvoorziening. Ook bij storingen helpen wij u uit de brand. Onze elektriciens zijn uitstekend opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan hebben wij het zo opgelost. Wij werken altijd keurig volgens de regels en rekenen een scherp tarief. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Heeft u de diensten van een elektricien nodig in Haaksbergen? Bel ons vrijblijvend voor advies of een offerte.

Diensten elektricien

Hulp van een elektricien nodig voor het aanleggen, onderhouden en aanpassen van elektra in Haaksbergen? Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten.

elektricien haaksbergen

24/7 bereikbaar bij spoed

Een kortsluiting of stroomstoring in Haaksbergen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Bij een stroomstoring of kortsluiting staat onze elektricien 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen. Ons bedrijf spoort de oorzaak van de stroomstoring snel voor u op en zorgt dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen.

Waarom naar een elektricien?

Er gebeuren vaak ongelukken met elektriciteit, laat dit liever over aan een deskundige elektricien. Wij kunnen u vertellen over de mogelijkheden en ook de uitvoering voor u regelen. Onze medewerkers weten precies wat uw groepenkast aankan en welk type u nodig heeft als u uit wilt breiden. Maar ook bij het bepalen waar de stopcontacten moeten komen en bij het uitdenken van een lichtplan. Of kunnen wij uw zonnepanelen voor u aansluiten? Een krachtstroom aansluiting aanleggen voor elektrisch verwarming of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. De elektricien regelt het voor u in Haaksbergen.

Waarom LB Elektrotechniek?

Zoekt u een elektricien in Haaksbergen? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige elektriciteit bij u thuis en in uw bedrijf. Bovendien zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op de onderstaande voordelen.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Snel en betaalbaar

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

elektricien haaksbergen

Contact met elektricien Haaksbergen.

Wanneer u in de omgeving van Haaksbergen een elektricien nodig heeft, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor meer informatie, vrijblijvend advies en spoed belt u ons op 06-23777044. Gaat het niet om een stroomstoring? Dan kunt u ook een bericht achterlaten via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.