• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Zutphen

Elektricien Zutphen

Elektricien gezocht in Zutphen?

Heeft u een elektricien nodig in Zutphen? Voor de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van uw stroomvoorziening kunt u terecht bij LB Elektrotechniek. Ook bij kortsluiting kunnen wij u helpen. Onze elektriciens zijn uiteraard uiterst ervaren. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. Wij werken altijd netjes volgens de regels en zijn bovendien zeer betaalbaar. De services van onze elektricien zijn beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Heeft u een elektricien nodig in Zutphen? Neem gerust contact op voor een gratis offerte of advies.

Onze services op een rijtje

Heeft u een elektricien nodig voor het onderhouden, aanleggen en aanpassen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Zutphen? U vindt onze diensten hieronder op een rijtje.

elektricien zutphen

Stroomstoring? Wij staan voor u klaar.

Een kortsluiting of stroomstoring in Zutphen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Met dank aan onze service hoeft u nooit lang op een elektricien te wachten, want we staan 24/7 voor u klaar. Wij gaan direct aan de slag met het opsporen van de oorzaak elektriciteitsstoring om dit zo snel mogelijk voor u te verhelpen.

De meerwaarde van een echte vakman

Met elektriciteit gebeuren regelmatig ongelukken, laat dit daarom bij voorkeur over aan een deskundige elektricien. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en ook de realisatie voor u regelen. Onze medewerkers weten precies wat uw groepenkast aankan en welke u nodig heeft als u uit wilt breiden. Daarnaast kunnen we u helpen met een lichtplan of bij het bepalen van de plaats van de stopcontacten. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van zonnepanelen, het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor de zwaardere keukenapparatuur, of de laadpaal voor uw elektrische auto. Onze elektricien is u graag van dienst in Zutphen.

Pluspunten LB Elektrotechniek

Zoekt u een elektricien in Zutphen? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor betrouwbare en veilige elektrica bij u thuis en/of in uw bedrijf. Ook bij storingen staan we voor u klaar. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Vrijblijvend advies
  • Ruim 10 jaar ervaring

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

elektricien zutphen

Elektricien snel en betaalbaar? Gratis offerte.

Als u in Zutphen een elektricien nodig heeft, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor een offerte, vrijblijvend advies en bij spoed bereikt u ons op het volgende telefoonnummer 06-23777044. Gaat het niet om een stroomstoring? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via het contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.