• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Zutphen

Elektricien Zutphen

Elektricien gezocht in Zutphen?

Heeft u een elektricien nodig in Zutphen? Voor de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van uw stroomvoorziening kunt u terecht bij LB Elektrotechniek. Ook bij kortsluiting kunnen wij u helpen. Onze elektriciens zijn uiteraard uiterst ervaren. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. Wij werken altijd netjes volgens de regels en zijn bovendien zeer betaalbaar. De services van onze elektricien zijn beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Heeft u een elektricien nodig in Zutphen? Neem gerust contact op voor een gratis offerte of advies.

Onze services op een rijtje

Heeft u een elektricien nodig voor het onderhouden, aanleggen en aanpassen van elektronische apparaten of stroomvoorzieningen in Zutphen? U vindt onze diensten hieronder op een rijtje.

elektricien zutphen

Stroomstoring? Wij staan voor u klaar.

Een kortsluiting of stroomstoring in Zutphen? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Met dank aan onze service hoeft u nooit lang op een elektricien te wachten, want we staan 24/7 voor u klaar. Wij gaan direct aan de slag met het opsporen van de oorzaak elektriciteitsstoring om dit zo snel mogelijk voor u te verhelpen.

De meerwaarde van een echte vakman

Met elektriciteit gebeuren regelmatig ongelukken, laat dit daarom bij voorkeur over aan een deskundige elektricien. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en ook de realisatie voor u regelen. Onze medewerkers weten precies wat uw groepenkast aankan en welke u nodig heeft als u uit wilt breiden. Daarnaast kunnen we u helpen met een lichtplan of bij het bepalen van de plaats van de stopcontacten. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van zonnepanelen, het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor de zwaardere keukenapparatuur, of de laadpaal voor uw elektrische auto. Onze elektricien is u graag van dienst in Zutphen.

Pluspunten LB Elektrotechniek

Zoekt u een elektricien in Zutphen? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor betrouwbare en veilige elektrica bij u thuis en/of in uw bedrijf. Ook bij storingen staan we voor u klaar. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Vrijblijvend advies
  • Ruim 10 jaar ervaring

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader

elektricien zutphen

Elektricien snel en betaalbaar? Gratis offerte.

Als u in Zutphen een elektricien nodig heeft, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor een offerte, vrijblijvend advies en bij spoed bereikt u ons op het volgende telefoonnummer 06-23777044. Gaat het niet om een stroomstoring? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via het contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.