• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Enschede

Elektricien Enschede

Snelle en betaalbare elektricien Enschede

Bent u op zoek naar elektricien in Enschede? LB Elektrotechniek helpt u graag bij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van uw stroomvoorziening. Stroomstoring? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze elektriciens zijn uiteraard uiterst deskundig. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. Verder zijn wij ook betaalbaar zonder in te leveren op de kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Heeft u een elektricien nodig in Enschede? Neem gerust contact op voor advies of een offerte.

Onze dienstverlening op een rijtje

Elektricien nodig voor het aanpassen, onderhouden en aanleggen van een elektrische installatie in Enschede? Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

Elektricien Enschede

Storing of kortsluiting? Bel gerust.

Stroom uitgevallen in Enschede? Dan is er vaak haast geboden. Dankzij onze storingsservice hoeft u niet lang op een elektricien te wachten, want we staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Wij gaan direct aan de slag met het achterhalen van de reden van de stroomstoring om dit voor u te verhelpen.

Daarom naar een elektricien

Elektriciteit is handig, maar niet zonder gevaren. Laat het daarom over aan de ervaren elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het onderhoud aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook helpen met advies. Zoals hulp bij het bepalen van de capaciteit van uw groepenkast voor nu en toekomstig gebruik. Maar we kunnen u ook helpen bij het bepalen van de meest geschikte plek van de stopcontacten en bij het uitdenken van een lichtplan. Of kunnen wij uw zonnepanelen voor u aansluiten? En voor het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor uw lasapparaat of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. Onze elektricien regelt het voor u in Enschede.

Waarom kiezen voor LB Elektrotechniek?

Wie een elektricien nodig heeft in Enschede kan rekenen op de jarenlange ervaring van LB Elektrotechniek. Thuis of op het bedrijf, ons bedrijf zorgt voor een veilige en betrouwbaar elektriciteit waar u op kunt rekenen. We zijn dan ook 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring

Elektricien Enschede

Bel vrijblijvend elektricien Enschede.

Wij zijn dé elektricien in Enschede. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact met ons op. Voor een offerte, vrijblijvend advies en bij spoed pakt u de telefoon en belt 06-23777044. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk