• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Enschede

Elektricien Enschede

Snelle en betaalbare elektricien Enschede

Bent u op zoek naar elektricien in Enschede? LB Elektrotechniek helpt u graag bij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van uw stroomvoorziening. Stroomstoring? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze elektriciens zijn uiteraard uiterst deskundig. Problemen met elektra hebben wij zo opgelost. Verder zijn wij ook betaalbaar zonder in te leveren op de kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Heeft u een elektricien nodig in Enschede? Neem gerust contact op voor advies of een offerte.

Onze dienstverlening op een rijtje

Elektricien nodig voor het aanpassen, onderhouden en aanleggen van een elektrische installatie in Enschede? Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

Elektricien Enschede

Storing of kortsluiting? Bel gerust.

Stroom uitgevallen in Enschede? Dan is er vaak haast geboden. Dankzij onze storingsservice hoeft u niet lang op een elektricien te wachten, want we staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Wij gaan direct aan de slag met het achterhalen van de reden van de stroomstoring om dit voor u te verhelpen.

Daarom naar een elektricien

Elektriciteit is handig, maar niet zonder gevaren. Laat het daarom over aan de ervaren elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het onderhoud aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook helpen met advies. Zoals hulp bij het bepalen van de capaciteit van uw groepenkast voor nu en toekomstig gebruik. Maar we kunnen u ook helpen bij het bepalen van de meest geschikte plek van de stopcontacten en bij het uitdenken van een lichtplan. Of kunnen wij uw zonnepanelen voor u aansluiten? En voor het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor uw lasapparaat of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. Onze elektricien regelt het voor u in Enschede.

Waarom kiezen voor LB Elektrotechniek?

Wie een elektricien nodig heeft in Enschede kan rekenen op de jarenlange ervaring van LB Elektrotechniek. Thuis of op het bedrijf, ons bedrijf zorgt voor een veilige en betrouwbaar elektriciteit waar u op kunt rekenen. We zijn dan ook 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Verder kunt u bij ons altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen.

  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring

Elektricien Enschede

Bel vrijblijvend elektricien Enschede.

Wij zijn dé elektricien in Enschede. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact met ons op. Voor een offerte, vrijblijvend advies en bij spoed pakt u de telefoon en belt 06-23777044. Heeft u minder haast? Dan kunt u ons ook een bericht sturen via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader