• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen

whatsapp

Elektricien Bredevoort

Elektricien Bredevoort

Snelle en betaalbare elektricien Bredevoort

Bent u op zoek naar elektricien in Bredevoort? Voor de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van uw stroomvoorziening gaat u natuurlijk naar LB Elektrotechniek. En ook bij een stroomstoring staan wij voor u klaar. Bij ons werken deskundige elektriciens met veel ervaring. Elektra probleem? Wij helpen u graag. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn ook nog eens betaalbaar. Onze diensten staan open voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heeft u de diensten van een elektricien nodig in Bredevoort? Neem gerust contact op voor advies of een offerte.

Onze services Bredevoort

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektriciteit in Bredevoort. Wat doen wij onder ander?

Elektricien Bredevoort

Storing of kortsluiting? Wij staan voor u klaar.

Stroom uitgevallen in Bredevoort? Dan is er vaak haast geboden. Bij een stroomstoring of kortsluiting staan onze elektriciens 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen. Wij gaan direct aan de slag met het achterhalen van de oorzaak storing om dit voor u op te lossen.

De vaardigheden van een echte elektricien

Er gebeuren geregeld ongelukken met elektriciteit, laat dit liever over aan een ervaren elektricien. Behalve het onderhoud aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Zoals hulp bij het berekenen van de capaciteit van uw groepenkast voor nu en in de toekomst. Ook kunnen we u helpen met een lichtplan of bij het vaststellen van de positie voor de stopcontacten. Wilt u uw zonnepanelen laten aansluiten of een krachtstroom aansluiting voor uw elektrische verwarming of een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. De elektricien is u graag van dienst in Bredevoort.

LB Elektrotechniek heeft ruim 10 jaar ervaring

Elektricien nodig in Bredevoort? Neem dan contact met ons op. Thuis of op de zaak, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsverbinding waar u op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Dan profiteert u bovendien van de onderstaande pluspunten.

  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Elektricien Bredevoort

Elektricien nodig in Bredevoort? Bel direct.

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving van Bredevoort. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact op. Hiervoor belt of stuurt u een mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier. Dan hoort u snel van ons.

Reviews van klanten

LB Elektrotechniek
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Tirdad AhmadpourTirdad Ahmadpour
16:51 29 Apr 24
Snelle communicatie, goed advies, denkt goed mee in oplossingen, jaagt je niet onnodig op kosten. Kortom, tevreden met zijn service!
Berty ten DolleBerty ten Dolle
08:23 26 Apr 24
LB Elektrotechniek;deskundig, meedenkend, adviserend, prijs/kwaliteit top, goed en duidelijke uitleg en overleg.Mijn advies; zoek niet verder bel LB Elektrotechniek!
Dennis Groote HaarDennis Groote Haar
12:52 09 Feb 24
Binnen 30 minuten aan komen rijden na het iets voor 7uur smorgens bellen voor een kortsluiting,geweldig!8uur weer in de auto, terwijl het best een complexe kortsluiting was ivm het zoeken ernaar (condens in een stopcontact achteraf).Kundig, snel en makkelijk in de omgang, geen fratsen!Zat aardig in over de kortsluiting, maar ik bel hem de volgende keer weer!
Frank KleinhesselinkFrank Kleinhesselink
09:41 27 Jan 24
Levy heeft bij ons 2 groepenkasten vernieuwd.Zeer kundig en professioneel!
Dion EntDion Ent
19:07 24 Dec 23
Levy kwam op kerstavond naar Doetinchem om de kortsluiting op te lossen. Snelle service, vriendelijke man en had het probleem al snel gevonden en opgelost. Super!
itse meyouknowitse meyouknow
13:51 30 Nov 23
Had een lekkage in mijn meterkast waardoor hij vervangen diende te worden ivm met een groep die doorgebrand was met een kortsluiting. Levi heeft mij telefonisch al heel behulpzaam aangegeven welke stappen te doorlopen. Positivie ervaring met Levi gehad. Geen gezeur en goed vakmanschap. Ben blij met de nieuwe kast want alles doet het weer.
Kevin BackusKevin Backus
20:19 11 Aug 23
We waren met spoed opzoek naar een installateur voor een extra stopcontact in de woonkamer. De week erop werdt al opnieuw geverfd en behang. Niemand hadt natuurlijk tijd op zo'n korte termijn. Totdat we bij LB terechtkwamen. Maandag s'ochtends kwam die al meteen gaten erin geboordt en contactdozen erin gezet. Nog geen half uurtje werk was die al klaar. Zodoende konden wij meteen verder het afmonteren is daarna gebeurt wanneer het behangen en sausen klaar was. En natuurlijk netjes afgewerkt. Zeer tevreden klant.
js_loader