• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Bredevoort

Elektricien Bredevoort

Snelle en betaalbare elektricien Bredevoort

Bent u op zoek naar elektricien in Bredevoort? Voor de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van uw stroomvoorziening gaat u natuurlijk naar LB Elektrotechniek. En ook bij een stroomstoring staan wij voor u klaar. Bij ons werken deskundige elektriciens met veel ervaring. Elektra probleem? Wij helpen u graag. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn ook nog eens betaalbaar. Onze diensten staan open voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heeft u de diensten van een elektricien nodig in Bredevoort? Neem gerust contact op voor advies of een offerte.

Reviews van klanten

Rated 5 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Onze services Bredevoort

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektriciteit in Bredevoort. Wat doen wij onder ander?

Elektricien Bredevoort

Storing of kortsluiting? Wij staan voor u klaar.

Stroom uitgevallen in Bredevoort? Dan is er vaak haast geboden. Bij een stroomstoring of kortsluiting staan onze elektriciens 24/7 voor u klaar om de storing te verhelpen. Wij gaan direct aan de slag met het achterhalen van de oorzaak storing om dit voor u op te lossen.

De vaardigheden van een echte elektricien

Er gebeuren geregeld ongelukken met elektriciteit, laat dit liever over aan een ervaren elektricien. Behalve het onderhoud aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Zoals hulp bij het berekenen van de capaciteit van uw groepenkast voor nu en in de toekomst. Ook kunnen we u helpen met een lichtplan of bij het vaststellen van de positie voor de stopcontacten. Wilt u uw zonnepanelen laten aansluiten of een krachtstroom aansluiting voor uw elektrische verwarming of een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. De elektricien is u graag van dienst in Bredevoort.

LB Elektrotechniek heeft ruim 10 jaar ervaring

Elektricien nodig in Bredevoort? Neem dan contact met ons op. Thuis of op de zaak, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsverbinding waar u op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij 24/7 beschikbaar om u uit de brand te helpen bij stroomuitval die u zelf niet kunt oplossen. Dan profiteert u bovendien van de onderstaande pluspunten.

  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Elektricien Bredevoort

Elektricien nodig in Bredevoort? Bel direct.

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving van Bredevoort. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact op. Hiervoor belt of stuurt u een mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier. Dan hoort u snel van ons.