• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Aalten

Elektricien Aalten

Elektricien in Aalten: Ook voor storingen

Bent u op zoek naar een elektricien in Aalten? Wie een elektriciteit wil laten aanleggen, onderhouden of uitbreiden gaat natuurlijk naar LB Elektrotechniek. Kortsluiting? Ook dan helpen wij u uit de brand. Wij beschikken over deskundige elektriciens met veel ervaring. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan hebben wij het zo opgelost. Verder rekenen wij een scherp tarief zonder in te leveren op de kwaliteit van onze diensten. Onze diensten staan open voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Heeft u de hulp van een elektricien nodig in Aalten? Bel ons gerust voor een gratis offerte of advies.

Dienstenpakket elektricien Aalten

Elektricien nodig voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van een elektrische installatie in Aalten? Bekijk hieronder het overzicht van onze services.

Elektricien Aalten

Storing of kortsluiting? Bel direct.

Is de stroom uitgevallen bij thuis of in uw bedrijf in Aalten? Dankzij onze storingsservice hoeft u nooit lang op een elektricien te wachten, want wij staan 24/7 klaar om u te helpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de elektriciteitsstoring op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

Daarom naar een vakspecialist

Er gebeuren regelmatig ongelukken met elektriciteit, laat dit liever over aan een professionele elektricien. Behalve het onderhoud aan uw elektra en de aanleg ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Onze medewerkers kunnen exact berekenen welke groepenkast u nodig heeft en welke u nodig heeft als u wilt uitbreiden. Verder kunnen we u helpen met een lichtplan en bij het vaststellen van de positie van de stopcontacten. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor: het aansluiten van zonnepanelen, het aanleggen van een krachtstroomaansluiting voor uw lasapparaat of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. De elektricien helpt u graag in Aalten.

LB Elektrotechniek: 10+ jaar ervaring

Zoekt u een elektricien in Aalten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige elektriciteit bij u thuis en op de zaak. Bovendien zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen in het geval van een storing. Tot slot kunt u bij ons ook rekenen op de onderstaande voordelen.

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Snel en betaalbaar
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Vrijblijvend advies
  • Klanttevredenheid staat bij ons op één

Elektricien Aalten

Hulp van elektricien? Gratis offerte.

Heeft u een elektricien nodig in Aalten. Voor het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van elektra neemt u contact met ons op. Hiervoor belt of mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of maak gebruik van het contactformulier. We reageren altijd snel.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk