• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Varsseveld

Elektricien Varsseveld

Elektricien in Varsseveld: Ook voor storingen

Wilt u gebruik maken van de diensten van een vakkundige elektricien in Varsseveld? LB Elektrotechniek helpt u graag bij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van uw elektriciteit. Maar ook bij storingen kunnen wij u helpen. Bij ons werken goed opgeleide elektriciens met vele jaren ervaring. Wanneer u een elektriciteitsprobleem heeft dan hebben wij het zo opgelost. We werken altijd snel, veilig en netjes en zijn ook nog eens betaalbaar. Onze diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wilt u meer weten over ons dienstenaanbod in Varsseveld? Bel ons gerust voor meer informatie of een offerte.

Onze services

Hulp van een elektricien nodig voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektra in Varsseveld? Wij kunnen u onder andere helpen met de volgende diensten:

Elektricien Varsseveld

Daarom naar een echte vakspecialist

Elektriciteit is handig, maar niet ongevaarlijk. Laat het aanleggen daarom over aan de ervaren elektricien van LB Elektrotechniek. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook helpen met advies. Onze medewerkers berekenen nauwkeurig de capaciteit van uw groepenkast voor nu en later.

Maar ook bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het opstellen van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van zonnepanelen en het aanleggen van een krachtstroom aansluiting. Die kunt u nodig hebben voor uw elektrische verwarming of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. Onze elektricien regelt het voor u in Varsseveld.

Daarom naar een echte vakspecialist

Elektriciteit is handig, maar niet ongevaarlijk. Laat het aanleggen daarom over aan de ervaren elektricien van LB Elektrotechniek. Behalve het uitvoeren van werkzaamheden aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook helpen met advies. Onze medewerkers berekenen nauwkeurig de capaciteit van uw groepenkast voor nu en later. Maar ook bij het vaststellen waar de stopcontacten moeten komen en bij het opstellen van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van zonnepanelen en het aanleggen van een krachtstroom aansluiting. Die kunt u nodig hebben voor uw elektrische verwarming of de laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. Onze elektricien regelt het voor u in Varsseveld.

Dé elektricien in Varsseveld

Zoekt u een elektricien in Varsseveld? Dan kunnen wij u helpen. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige elektriciteitsverbinding bij u thuis en in uw bedrijf. En ook bij een stroomstoring staan we voor u klaar. We zijn dan ook 24/7 beschikbaar. Dan profiteert u bovendien van de onderstaande pluspunten.

  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Vrijblijvend advies
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen
  • Snel en betaalbaar
  • Ruim 10 jaar ervaring

Elektricien Winterswijk

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk

Elektricien Varsseveld

Elektricien nodig in Varsseveld? Bel ons.

Heeft u een elektricien nodig in Varsseveld. Voor alles op het gebied van elektra neemt u contact met ons op. Hiervoor belt of mailt u ons via 06-23777044 of info@lbelektrotechniek.nl voor vrijblijvend advies of een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.