• Persoonlijke benadering
  • Vakwerk
  • Flexibel
  • Concurrerende prijzen
  • 24/7 storingsdienst
Bellen
Mailen
whatsapp

Elektricien Lochem

Elektricien Lochem

Snelle en betaalbare elektricien Lochem

Wilt u gebruik maken van de diensten van een elektricien in Lochem? Voor de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van uw elektriciteit kunt u terecht bij LB Elektrotechniek. En ook bij een stroomstoring kunnen wij u helpen. Bij ons werken goed opgeleide elektriciens met vele jaren ervaring. Elektra probleem? Wij lossen het voor u op. Verder rekenen wij een scherp tarief zonder in te leveren op de kwaliteit. Wij zijn er voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Voor meer informatie over de services van onze elektricien in Lochem neemt u contact met ons op.

Onze services

Elektricien nodig voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektronische apparaten en stroomvoorzieningen in Lochem.

Elektricien Lochem

24/7 paraat voor stroom storingen

Zit u met de handen in het haar omdat de stroom is uitgevallen bij thuis of in uw bedrijf in Lochem? Bij spoed staat onze elektricien 24/7 voor u klaar om dit voor u te verhelpen. Ons bedrijf spoort het achterliggende probleem van de stroomstoring snel voor u op en zorgt dat het zo snel mogelijk wordt verholpen.

De meerwaarde van een vakspecialist

Elektriciteit is handig, maar niet ongevaarlijk om aan te leggen. Laat het daarom over aan de deskundige elektriciens van LB Elektrotechniek. Behalve het onderhoud aan uw elektra en het uitrollen ervan, kunnen we u ook voorzien van advies. Onze medewerkers weten precies wat uw groepenkast aankan en welke u nodig heeft als u wilt uitbreiden. En ook bij het bepalen waar de stopcontacten moeten komen en bij het opstellen van een lichtplan. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het aansluiten van zonnepanelen of het aanleggen van een krachtstroom aansluiting voor uw lasapparaat, of de laadpaal voor uw elektrische auto. De elektricien helpt u graag in Lochem.

Daarom kiezen voor LB Elektrotechniek

Elektricien nodig in Lochem? Dan kunnen wij u helpen. Bij u thuis of op de zaak, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare elektriciteit waar u op kunt rekenen. En ook bij storingen staan we voor u klaar. We zijn dan ook 24/7 bereikbaar. Dan profiteert u bij ons ook van de volgende pluspunten.

  • Klanttevredenheid staat bij ons op één
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Snel en betaalbaar
  • Vrijblijvend advies
  • Dag en nacht bereikbaar voor storingen

Elektricien Lochem

Bel vrijblijvend elektricien Lochem

Wanneer u in Lochem een elektricien nodig heeft, neemt u contact op met LB Elektrotechniek. Voor vrijblijvend advies, een offerte en bij spoed bereikt u ons op het volgende telefoonnummer 06-23777044. Is er geen sprake van spoed? Dan kunt u ook een bericht achterlaten via info@lbelektrotechniek.nl of via ons contactformulier. Dan hoort u snel van ons.

Reviews van klanten

Rated 5,0 out of 5

We hadden, helaas in de avond, kortsluiting en daardoor uitval van een belangrijke groep: geen CV, geen WIFI, geen diepvries/koelkast. Ik kende LB niet maar heb na een zoekslag op internet met hen gebeld. De monteur kwam snel en wist de ingewikkelde storing -blijkbaar ooit veroorzaakt door een amateur elektricien en daarom niet logisch op te sporen- toch te vinden en te verhelpen. Ik beveel LB van harte aan vanwege hun service, begrip, vriendelijkheid, kennis en kundigheid. Ook de kosten waren absoluut redelijk. Ik ben vanaf nu FAN van LB Elektrotechniek.

Rated 5,0 out of 5

Levy heeft een kortsluiting in de avond super en snel opgelost. Erg blij mee. Daarnaast erg klantvriendelijk en fijn in de omgang dus helemaal top! Heel erg bedankt. Groetjes Anneloes

Rated 5,0 out of 5

Daar waar een vorige Elektricien het heeft verprutst, heeft LB Elektrotechniek (Levy) mijn stekkerdoos probleem grandioos goed opgelost! Ik ben zeer tevreden met zijn werkwijze, goede communicatie en duidelijke afspraken. Alles is weer puik in orde. Dank je Levy!

Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke en kundige monteur, werkt netjes en denkt met de klant mee. Groepenkast is uitgebreid en extra stekkerdoos in de keuken aangelegd. Zeker aan te bevelen !

Rated 5,0 out of 5

Monteur zoekt naar de beste oplossingen. Overlegt en reageert snel. Vriendelijke en prettige monteur. Vakkundig en persoonlijk